Samarbeidspartnere og sponsorer

HOVEDSPONSOR

Nova Sea er Nord-Norges største lakseoppdretter, og er en viktig bedrift på Helgeland og hjørnesteinsbedriften på Lovund. Selskapet har 250 ansatte, og selger laksen sin over hele verden.

Vi i Lovundmila er veldig glade for å ha med Nova Sea på laget, og det vil selvsagt være mulig å spise laks på arrangementsdagen!

www.novasea.no      www.novasea.no/video

       

 

ANDRE SPONSORER

Kort avstand mellom befolkningen og de besluttende organer er svært viktig for folkestyret. Rasjonalisering av lokaldemokratiet, med færre politikere i de sentrale kommunale organer, møtes med større del av delegering til lokalutvalgene. Disse skal ivareta prinsippet om kortest mulig avstand mellom befolkningen og de besluttende organer.

Lovund Lokalutvalg

 

SAMARBEIDSPARTNERE

Vigner Olaisen as er største eier i Nova Sea, og har et uttalt mål at selskapet vil jobbe for trivsel på Lovund, både for innbyggerne på Lovund og for gjester som kommer til øya. Lovundmila er et slikt tiltak som bidrar til trivsel og artighet på øya vår.

 

Lovund ungdoms- og idrettslag

LUIL ble stiftet på 60-tallet, og er en den største frivillige organisasjonen på Lovund. LUIL tilbyr en rekke aktiviteter for barn, unge og voksne på Lovund, herunder fotball, volleyball, svømming, styrkesirkler osv. LUIL bidrar i Lovundmila med å stille med matservering mens arrangementet pågår, med salg av næringsrik og god mat, kaffe og kaker. Alle, både løpere og tilskuere er hjertelig velkommen til å spise lunsj her.

 

Lovund hotell

Uten en deilig seng å sove i, en god frokost og lekker mat duger ikke løperen. Hotellet byr på overnatting for tilreisende, og en flott og etterhvert sagnomsuste Lovundmil-bankett, som er verdt å få med seg lørdag 1. september. I tillegg har hotellet utleie av båtplasser, kajakker, golfutstyr, og kan gi informasjon om aktiviteter og flotte turløyper på Lovund.

       

 

Mens du venter på ambulansen

På Lovund har vi en liten gruppe med frivillige som har kursing i førstehjelp som kan stille opp ved behov på øya. Den 1. september stiller gruppen opp med førstehjelpspersonell (og så får vi håpe at det ikke blir behov for det).

 

10. klasse ved Lovund skole

10. klassingene ved Lovund skole bidrar til arrangementet med å merke opp løypene som skal løpes. Det er viktig at rekordtiden ikke skusles vekk på grunn av dårlig oppmerkede løyper, og vi satser på at ungdommene er seg sitt ansvar bevisst.

   

 

Møteplassen

Møteplassen er en forening for de eldre på Lovund. De arrangerer trivelige aktiviteter for alle på øya, og for de eldre spesielt. Det er artig å ha en aktiv og kvikk Møteplass-gjeng med på Lovundmila, der de har ansvar for  at løperne får i seg nok væske underveis i løpet.

 

Emaus Pub & Spiseri

Karbohydrater er alle løperes venn i forkant av et løp. Da trenger løperen hurtig energi med seg ut i løypa. Det sørger Spiseriet Emaus for. Emaus, som det kalles på folkemunne, holder til i et vakkert naust nede ved Stran´ ved butikken.